Constelația familială sistemică - cum funcționează?

Agresivitatea, sacrificiul de sine, alcoolismul, teama de apropiere, teama de relații etc. pot fi rezultatul entanglementărilor în sistemul familial, despre care cei afectați nu au nicio idee. Constellation Family Systemic este un instrument uimitor de simplu și intrigant pentru a ajunge la fundul acestor probleme și pentru a le rezolva.

Ce se întâmplă într-o constelație familială?

6 - 10 străini și un manager de șantier realizat într-o cameră adăpostită. Primul stand explică problema lui, pe care vrea să-l lumineze. Apoi, participantul selectează de la participanți reprezentanții familiei sale de origine sau prezent (părinți, copii, de obicei, de asemenea bunicii, soțul / soția etc.). El le pune apoi în cameră.

Apoi este luată în considerare "fotografia". Cui se întoarce spre cine sau se întoarce, cine în colț sau în centru. Chiar și din această "poziție în relație unul cu celălalt" este adesea vizibilă, în care se află o perturbare. Fiecare persoană este întrebată de managerul de linie, cum simte, ce simte în locul stabilit.

Rezolvați problemele

Apoi urmează un proces de rulare și prelucrare a cauzei defecțiunii. În acest fel, ceea ce până acum era ascuns în interior devine vizibil, observabil și ușor de înțeles în spațiul cosmic. Este extrem de important ca toți participanții la această situație, adesea foarte emoțională, să fie însoțiți, protejați și interceptați de un manager de instalare profesională.

Apoi, reprezentanții aleși - ca într-o tablă de șah - s-au schimbat astfel încât toți să aibă un loc subiectiv bun. În funcție de circumstanțe, persoanele excluse sunt recompensate cu seturi foarte specifice de soluții, vinovăția revenită acolo unde aparține, mamă / tată acceptată, responsabilitatea asumată.

concluzie

La fel de simplu ca metoda pare, atât de profundă și de durată este efectul ei. Noua imagine a soluției este internalizată de către client și are adesea efecte uimitoare și curative asupra simptomelor bolii, a relațiilor fragile, a copiilor cu probleme sau a rănilor mintale vechi. O nouă imagine a familiei, în care se poate simți dragostea, acceptarea și pacea interioară, poate să apară acum.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul